EL COL·LECTIU SENSEPORTES

ASSOCIACIÓ SENSEPORTES

ARTISTES COL·LABORADORS

SOM ELS QUE SOM…

El Col·lectiu Senseportes és un grup de professionals de les arts escèniques d’Argentona. El nostre interès és dinamitzar la cultura al nostre poble en totes les seves manifestacions, així com potenciar les inquietuds artístiques que hi ha a la vila. Tanmateix volem crear sinergies entre els artistes, habitants i entitats de la ciutat. La participació activa de la comunitat en les pràctiques artístiques és un component essencial d’una societat saludable i sostenible. La cultura és la suma de tots nosaltres i de la nostra activitat i vitalitat.

El Col·lectiu està format per actors, pallassos, ballarines, pedagogs, productors, titellaires, etc. Som, doncs, una entitat independent sense ànim de lucre que necessita la complicitat de l’Ajuntament de la ciutat i, en especial, de la Regiduria de Cultura, per tirar endavant aquest projecte.

El govern municipal, que organitza i dóna serveis, té una funció essencial en mobilitzar els talents i les capacitats creatives dels vilatans.  Com a autoritat més propera al ciutadà, té el poder de convertir la cultura en una activitat educativa transformadora i generadora de benestar.

Si la gente quiere ver sólo las cosas que pueden entender, no tendrían que ir al teatro: tendrían que ir al baño.

Bertolt Brecht